Zhang holder, sammen med designer Sigrid Hägg, på å bygge opp et nytt designstudio -  Studio BEY. De to designgründerne stilte ut flere av sine produkter under Stockholm Furniture & Light Fair 2016, som er verdens største møteplass for skandinavisk møbel- og lysdesign. For disse produktene vant de Editors´Choice 2016 i kategorien 'Rising star'.

Cecilia Xinyu Zhang er for tiden tilknyttet Bergen designinkubator. Designinkubatoren er en ressurs i regi av Kunst- og designhøgskolen i Bergen, Bergen Kommune og USF. Intensjonen med inkubatorsenteret er at nyutdannete designere skal få støtte til å etablere egen virksomhet og komme fort i gang med sine prosjekter.

- Prisen oppleves som en veldig god støtte for vårt videre arbeid med Studio BEY, sier Cecilia Xinyu Zhang.

På standen i Greenhouse stiller de blant annet ut en stumtjener, en skohylle og et speil, som alle spiller øyet et puss, slik at de gir en illusjon av større rom.

- I tillegg er jeg inspirert av det nordiske, sier Zhang, som opprinnelig er fra Kina.

Øst møter vest
"BEY har presenterat en konsekvent samling av olika produkter – från lampor och pallar till speglar – som alla leker med samma ämne: att irritera synfältet och få dig att titta en extra gång. Mystiken som de två unga kvinnornas eklektiska arbete innefattar kan grundas i att öst möter väst, vilket i detta fall innebär att en ung kvinna från Peking krokar arm med en kvinna från västra Sverige och öppnar en studio i Bergen, Norge.", står det i juryens begrunnelse.

Juryen har bestått av sjefredaktør Marcus Fairs i Dezeen, sjefredaktør Adeline Seidel i Stylepark og sjefredaktør Walter Bettens i DAMn magazine.