Bachelorprogrammet i kunst utdanner profesjonelle kunstnere. Studentenes egen praksis og den individuelle veiledningen er kjernen i utdanningsløpet. Studentens praksis settes i sammenheng med kultur og samfunn.
Les om opptak til BA i kunst på UiB sine nettsider. 

Bachelorprogrammet i design gir deg solid basiskunnskap som designer og innsikt i hvordan god design kan dekke vesentlige behov hos enkeltmennesker og i samfunnet som helhet.
Les om opptak til BA i design på UiB sine nettsider.

Bachelorprogrammet i musikkvitenskap ser på musikk både som estetisk objekt og samfunnsfenomen. Gjennom studiet kommer du i kontakt med teorier og metoder fra ulike fagtradisjoner som forholder seg til musikk, og målet er å forstå musikk og lyd ved hjelp av perspektiver hentet fra nyere kultur- og samfunnsteori.
Les om opptak til BA i musikkvitenskap på UiB sine nettsider

Femårig integrert master i musikkterapi fokuserer på musikkens betyding for helse og er et ungt fag i sterk vekst. Musikk har vært viktig for mennesket til alle tider, og faget har et særleg fokus på samfunnsorienterte og resurssorienterte verdier, og bidrar til både den nasjonale og internasjonale utviklingen av feltet.
Les om opptak til integrert master i musikkterapi på UiB sine nettsider.

Praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) for kunstnere og designere er en ettårig lærerutdanning på fulltid. I dette studiet står det kunst- og designfaglige perspektivet i fokus for den pedagogiske tilnærmingen til formell undervisningskompetanse.
Les om opptak til PPU for kunstnere og designere på UiB sine sider.

Praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) i utøvende musikk er en musikklærerutdanning. Studieprogrammet gir formell kompetanse som musikkpedagog. Sentralt i programmet er handling og refleksjon knyttet til musikkfagets praktisk-pedagogiske, kunstneriske og vitenskapelige dimensjoner.
Les om opptak til PPU i utøvende musikk på UiB sine nettsider